Qyteti Im Reportazh per Korcen

0
6546

Ka qytete që edhe emri u tingëllon në menyrë të magjishme. E tillë është Korça. Shpejtësia e urbanizimit dhe rivitalizimit është mbresëlënëse në këtë qytet.
Rrugët me kalldrëme, shtëpitë karakteristike plot dritë, me histori të patreguara, kangjellat tipike ku kacavirren trëndafila e lule aromëmirë, me plot objekte të hershme kulturore historike dhe artistike, me festat e zhurmshme, karnavalet, ushqimin dhe krenarinë, e sidomos me mikepritjen…

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj