E martë, 2 Mars, 2021

Tregëtarët e tregut Industrial në Korcë të përjashtuar nga paga e luftës

KLIKONI TEK LINKU I MEPOSHTEM PER TE NDJEKUR LAJMIN NGA YOUTUBE https://www.youtube.com/watch?v=CP7z0PDxELs&feature=share&fbclid=IwAR0zss0zgRYlK4N5iN1wJbGHcyJioQFkh5kOtfKonvT3mBAv1jX6P7DBLb0

POSTIMET E FUNDIT

NUSRET VJEN NË SHQIPËRI,QËNDRON NË KORÇË…

Mësohet se kuzhinieri i njohur, Nusret Gokçe, aktualisht po shijon qëndrimin në vendin tonë. Siç bëhet e ditur nga burime të sigurta...

“Do të thyej brinjët, legen, !”, skandal në Konsullatën Shqiptare në Selanik, punonjësi qëllon qytetarët (VIDEO)

Një shqiptare që jeton në Greqi ka denoncuar veprimet e një punonjësi të Konsullatës Shqiptare në Selanik, pasi ky i fundit ka...

Makina merr flak në mes të Korcës

Përfshihet nga flakët një makinë në qytetin e Korcës. Ngjarja ka ndodhur në bulevard “Republika” dhe mjeti ka qenë...

Shumica e banoreve me COVID, fshati Prodan pa sherbim shendetesor. Të semuret shkojne deri ne Korce

Shumica e banoreve me COVID, fshati Prodan pa sherbim shendetesor. Të semuret shkojne deri ne Korce. Ndiqni Koronikën e...

Si do te paguhet gjate ketyre muajve energjia elektrike?!

Abonentët familjarë dhe bizneset do të faturohen aforfe për energjinë elektrike përgjatë periudhës së Pandemisë.

Për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19, punonjësit e OSHEE e kanë të pamundur që të bëjnë leximin e matësave në terren duke detyruar ERE-n që të gjejë një formë tjetër faturimi.

Kështu, për të faturuar abonentët gjatë kësaj periudhe do të merret parasysh e njëjta periudhë e vitit të shkuar.

Përshembull, nëse një person është fatururuar 4 000 lekë gjatë marsit të vitit të kaluar, do të faturohet po aq edhe në marsin e këtij viti.

Nga kjo mënyrë faturimi do të përjashtohen klientët që kanë faturim 0 kilovat në 3 muajt e fundit e më parë apo që kanë depozituar ankesa për faturimin gjatë të njëjtës periudhë të vitit të shkuar.

Ndërkohë, të gjithë klientët e kategorisë jofamiljare ose bizneset të cilët sipas përcaktimeve të akteve normative që lidhen me COVID – 19, rezultojnë të pezulluar për të ushtruar aktivitetin, sipas publikimeve të Drejtorisë së Tatimeve apo organeve të tjera të evidentuara nga aktet normative, të faturohen për muajin mars 2020 vetëm për një periudhë 15-ditore.
Për muajt në vijim të faturohen në bazë të ditëve që do të rezultojnë me aktivitet.

Për kontratat e furnizimit me energji elektrike që nuk kanë faturime të muajit referues të vitit të mëparshëm të konsumit me matje të energjisë elektrike, faturimi do të bëhet bazuar në mesataren e konsumit me matje të energjisë elektrike, të regjistruar gjatë vitit të fundit në sistemin e faturimit.

Po ashtu faturimi i konsumit i ambienteve të përbashkëta do të vazhdojë i njëjtë për të gjithë kategoritë e klientëve që u ofrohet ky shërbim.

Ndërsa ata abonentë me matës të dëmtuar gjatë periudhës dhjetor 2019 – shkurt 2020, ERE përcakton se tarifimi do të vazhdojë me vlerë referuese sipas këtij vendimi deri në rikthimin e plotë të aktiviteteve.

Përjashtohen nga ky vendim abonentët që:
a) Kanë faturim 0 kWh në 3 muajt e fundit
b) Kanë ankesë për mbifaturim për muajt për të cilët do të përdoret
referenca
c) Kanë bërë ose do të bëjnë kërkesë për
pezullim/mbyllje të kontratave të energjisë elektrike
Faturimi do vazhdojë i pandryshuar për:
Klientët me matje on line
Faturimi i konsumit i ambienteve të
përbashkëta
Faturimin e tarifës së shërbimit 240 lekë
Për klientët me matës të dëmtuar do të vazhdojë faturimi me vlerë referuese
Kur klienti dokumenton mos-konsumim të energjisë elektrike

Latest Posts

NUSRET VJEN NË SHQIPËRI,QËNDRON NË KORÇË…

Mësohet se kuzhinieri i njohur, Nusret Gokçe, aktualisht po shijon qëndrimin në vendin tonë. Siç bëhet e ditur nga burime të sigurta...

“Do të thyej brinjët, legen, !”, skandal në Konsullatën Shqiptare në Selanik, punonjësi qëllon qytetarët (VIDEO)

Një shqiptare që jeton në Greqi ka denoncuar veprimet e një punonjësi të Konsullatës Shqiptare në Selanik, pasi ky i fundit ka...

Makina merr flak në mes të Korcës

Përfshihet nga flakët një makinë në qytetin e Korcës. Ngjarja ka ndodhur në bulevard “Republika” dhe mjeti ka qenë...

Shumica e banoreve me COVID, fshati Prodan pa sherbim shendetesor. Të semuret shkojne deri ne Korce

Shumica e banoreve me COVID, fshati Prodan pa sherbim shendetesor. Të semuret shkojne deri ne Korce. Ndiqni Koronikën e...

MOS HUMBISNI

MERR FUND MAKTHI I EMIGRANTËVE NË KUFI, 27 SHQIPTARËT DËRGOHEN NË HOTELIN KARANTINË

Pas 4 netëve jashtë në shi dhe dëborë, pasditen e sotme është zgjidhur problemi i shqiptarëve që nuk janë rezident në Greqi,...

Me dorën e sëmurë dhe me shtëpinë e shkatërruar nga tërmeti, i riu nga Pogradeci kërkon ndihmë

Tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri la pas 50 viktima dhe një numër të madh personash që vijojnë të jetojnë në banesa...

Si të bëni pazar gjatë pandemisë COVID-19

Masat e ndërmarra për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, kanë shkaktuar shumë ndryshime në rutinën tonë ditore. Por më...

Kapshticë bllokohen 54 shtetas me gra e fëmijë.

Pandemia e COVID-19 I gjen me valixhe në dorë një pjesë emigrantësh shqiptarë që provojnë në këtë situatë karantine se nuk janë...

Koronavirusi, ndërron jetë mësuesi grek I shkollës ‘Omiros’.

Koronavirusi shkakton një viktimë në distancë për Korçën. Ka ndërruar jetë mësuesi grek që punonte në shkollën private ‘Omiros’ I prekur nga...

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Latest Posts

NUSRET VJEN NË SHQIPËRI,QËNDRON NË KORÇË…

Mësohet se kuzhinieri i njohur, Nusret Gokçe, aktualisht po shijon qëndrimin në vendin tonë. Siç bëhet e ditur nga burime të sigurta...

“Do të thyej brinjët, legen, !”, skandal në Konsullatën Shqiptare në Selanik, punonjësi qëllon qytetarët (VIDEO)

Një shqiptare që jeton në Greqi ka denoncuar veprimet e një punonjësi të Konsullatës Shqiptare në Selanik, pasi ky i fundit ka...

Makina merr flak në mes të Korcës

Përfshihet nga flakët një makinë në qytetin e Korcës. Ngjarja ka ndodhur në bulevard “Republika” dhe mjeti ka qenë...

Shumica e banoreve me COVID, fshati Prodan pa sherbim shendetesor. Të semuret shkojne deri ne Korce

Shumica e banoreve me COVID, fshati Prodan pa sherbim shendetesor. Të semuret shkojne deri ne Korce. Ndiqni Koronikën e...