Kujdes kur bëni “screenshot” në Instagram/ Tashmë përdoruesit do të njoftohen!

0
79

S’kishte gjë më të sikletshme në Snapchat se sa fakti se nëse bëje “screenshot” diçka, menjëherë i shkonte njoftimi përdoruesit të cilit ju i morët foton.

Megjithatë, nëse menduat se në Instagram mund të bëni ç’të doni, e keni gabim. Shumë shpejt, me ‘update’-in e ri nuk do të mund të bëni screenshot lirshëm pasi personi tjetër njoftohet menjëherë për këtë veprim.

Stafi i Instagram ka menduar se kjo është një lëvizje e duhur pasi duhet të ruhet privatësia e çdokujt maksimalisht duke qenë se rrjetet sociale po e prishin disi privaten e çdokujt.

Herën e parë kur të bëni një screenshot pasi opsioni të jetë aktiv,  personat të cilëve do t’i bëni screenshot do të njoftohen nga Instagram kështuqë dhe për pak kohë mund ta bëni pa e marrë vesh njeri./CNA

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj