Ky tifogrup u fut fuqishëm në skenat e tifozerisë por edhe futbollit Shqiptar që në hapat e tij të para. Ujqërit e Dëborës me mbështetjen që i dhanë ekpit nga Korça, forcuan akoma më shumë një ekip që po thyente rekordet “njërin pas tjetrit”.

Sigurisht që emri i KF Skëndebeut është ai që në këto 10 vite nuk ka patur asnjë kundërshtar që mund të krahasohet të në vënd. Shumë mund të thonë që “Ujqërit e Dëborës” mor fam nga arritjet e ekipit por ata me veprat e tyre vertetojnë që kombinim “KF Skënderbeu – Ujqërit e Dëborës” është një pernadori ku tjetri pa tjetrin nuk ekziston.

Me idet e tyre dhe dashurin pa masë për ekipin bardhekuq, arritën që të ballanconin famën e ekipit me të tifozerisë. Të gjithë ata që kanë derdhur djers, gjak dhe kanë lënë zërin në stadium për Skënderbeun, janë ata që bën të krenohet një qytet i tërë.

Për sa i përket festimeve për 10 vjetorin. Gjatë zhvillimt të “Festës se Birrës” dhuruan spekaklin e radhës duke “ndezur” qytetin. Të pranishmit u bën “një” me zërin e organizatorëve dhe Korça “foli në gjuhën e Ujqërve”.

Φωτογραφία του Shqiperi Etnike.

 

Φωτογραφία του Shqiperi Etnike.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj