Ora e qytetit, vetëm 2 herë në 24 orë tregon orën e saktë

0
1171

Ora që ndodhet në qendër të qytetit ka vite që “fle” gjumë, ka dalë jashtë funksionit të saj. Akrepat e saj kanë ngelur duke treguar gjithmonë orën 11:00.

Shumë vite më parë qytetarët korçarë e kishin shumë të nevojshme atë, të cilët informoheshin për orën, por në ditët e sotme gjithçka ka ndryshuar dhe ajo orë nuk është më e domosdoshme. Në ditët e sotme jo të gjithë personat mund të kenë një orë dore me vete, por pothuajse të gjithë e kanë një celular për tu informuar rreth orës. Kjo është edhe arsyeja pse bashkia e ka lënë në harresë atë orë dhe nuk e merr mundimin për ta rregulluar. Edhe pse do të ishte diçka shumë pozitive për qytetin nëse ajo orë do të punonte.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj