184 masa administrative dhe 4 drejtues mjetesh te arrestuar ky eshte bilanci javore i Policisë Rrugore ne Korcë

0
2093

Në kuadër të planit të masave për rritjen e parametrave të sigurisë në rrugë dhe parandalimin e aksidenteve, shërbimet e Policisë Rrugore kanë ushtruar kontrolle në akset rrugore të gjithë Qarkut.

Janë arrestuar në flagrancë 5 drejtues mjeti, për veprën penale “Drejtim mjeti në mënyrë të parregullt”.

Janë vendosur në total 184 masa administrative.

Janë pezulluar 17 leje drejtimi, per drejtimin e mjetit nën ndikimin e alkoolit.

Janë ndëshkuar 46 të tjerë për parkim të gabuar.

Janë vendosur 4 masa administrative për të meta teknike.

Janë ndëshkuar me masë administrative gjithashtu 44 drejtues të tjerë, nga të cilët 37 për përdorim celulari dhe 7 për mosvendosje të rripit të sigurimit gjatë drejtimit të mjetit.

Si edhe janë vendosur 74 masa administrative, për shkelje të tjera të ndryshme.

Është bllokuar 1 mjet pa dokumentacionin e nevojshem per te qarkulluar.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë, këshillon çdo përdorues rruge që të respktojnë rregullat e qarkullimit rrugor, duke eleminuar çdo shkak që shërben si burim aksidenti.

Kontrolle të tilla, nga ana e punonjësve të Qarkullimit Rrugor do të vazhdojnë edhe në ditët e tjera në vijim.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj