Behu edhe ti pjese e stafit te KorcaNews.al

0
1140

Të gjithë studentëve të gazetarisë, por edhe ata që kanë pasion gazetarinë, www.KorcaNews.al u jep mundësinë të jenë pjesë e stafit të tij.
Na kontaktoni info@korcanews.al dhe në Facebook.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj