Braktiset nga këshilltarët e djathtë mbledhja e këshillit baskiak të Korçës.

0
645

Braktiset nga këshilltarët e djathtë mbledhja e këshillit baskiak të Korçës. Që në fillim të mbledhjes, Andrea Mano, kryetar i grupit të këshilltarëve të djathtë e cilësoi mbledhjen si të pa bazuar në ligj dhe në rregullore. Mano tha se nuk janë mbledhur më parë komisionet përkatëse. Në mbledhjen e radhës të këshillit bashkiak, një pikë e rendit të ditës ishte ajo për ritjen e taksës së pastrimit. Edhe me largimin e të djathtëve, shumica në këshillin bashkiak zotërohet nga të majtët, përfshi edhe këshilltarët e LSI.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj