Dëbora mbulon Korcën, probleme në zonën e Dardhës

0
375

Reshje intensive bore në gjithë qarkun juglindor. Trashësia maksimale ka arritur ne Dardhe me 20 cm ndërsa në Voskopojë 10 cm.

Në pjesën tjetër të qarkut ka arritur deri në 5 cm. Aktualisht me problematike paraqitet situata në Dardhë, ku intensiteti i reshjeve është tepër i lartë dhe rruga kalohet me zinxhirë me vështirësi.

Pavarësisht se mjetet borëpastruese janë duke punuar dhe është bërë kriposja e rrugës, reshjet e shumta vështirësojnë situatën.

Pritet që reshjet të vazhdojnë në 24 orët e ardhshme. Sipas instancave këshillohet që të shmanget lëvizja në segmentet rrugore të juglindjes së vendit. Apel për drejtuesit e mjeteve të jenë të pajisur me zinxhirë.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj