Kapshticë, rikthehet qarkullimi normal i mjeteve

0
213

Kapshticë per rrethe 24-ore mjetet e tonazhit te rende si dhe autobuzat nuk jane lejuar te kalojne per gjate kesaj pike kufitare per shkak te rreshjeve te debores.Pas nderyhrjes se borpastrueseve diten e sotme eshte rikthyer qarkullimi i ketyre mjeteve per gjate ketij aksi.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj