Korce, pas ritjes se cmimit te ujit ritje edhe per taksen e pastrimit.

0
1169

Pas rritjes se cmimit te ujit, Bashkia Korce rrit tarifen e pastrimit per cdo familje me 181% ne krahasim me 2017 .

Tani cdo familje do te paguaje 3 800 leke (te reja) ne krahasim me 2 100 leke ne 2017…

Rritje po ashtu edhe gjithe bizneset ne vlere nga 2 000-10 000 leke shtese.

Gjithshka do te diskutohet dhe pritet te votohet ne mbledhjen e keshillit bashkiak pas pak ditesh.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj