Ministri Lleshaj kërkon koka krimi jo shpërndarës droge nga policia e Korçës.

0
183

Ministri I Brendëshëm Sandër Lleshaj kërkon nga policia e Korçës të luftojë kokat e krimit të organizuar dhe trafikut të drogës dhe të mos meret më me shpërndarës të lëndëve narkotike.’ Nuk dua të dëgjoj se mereni me shpërndarës droge, dua goditjen e kokave të krimit të organizuar dhe trafiqeve’ u kërkoi vartësve në Drejtorinë e policisë Korçë Ministri Lleshaj. Ai e theksoi këtë kërkesë si prioritet të punës së policisë nën drejtimin e tij. Ministri Lleshaj I kërkoi gjithashtu policisë lokale më shumë angazhim dhe bashkëpunim institucional në mbrojtjen e pyjeve të mbetura. ‘ Bota kujseset edhe për një pemë, ndërsa ne nuk po mbrojmë pyjet’ mësohet të jetë shprehur Lleshaj. Ministri I Brendëshëm zhvilloi një takim gati dy orë e gjysëm me strukturat drejtuese të policisë rajonale të Korçës, si pjesë e prezantimit të tij dhe objektivave që synon nëpër rethet e ndryshme të vendit.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj