Personat më të kërkuar nga Policia e Korçës. Ja veprat penale dhe dënimet.

0
1315

Policia e Korçës publikon listën e personave në kërkim që kanë kryer vepra të rënda penale. Një pjesë e tyre kanë marë dënime me afro 20 vite burgim kryesisht në mungesë për vrasje. Ka persona në kërkim që nuk kapen prej vitesh nga policia. E cila kërkon edhe ndihmën e qytetarëve me çdo informacion të vlefshëm duke ruajtur anonimatin e të dhënave.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj