Rruga Maliq-Moglicë, demtohet nga mjetet e rënda

0
704
Rruga Maliq-Moglicë, e dëmtuar nga mjetet e rënda te cilat po punojne per ndertimin e Hidrocentralit te Moglices!

Sic e shihni edhe tek fotot e meposhtme gjendja e rruges eshte teper e renduar dhe po thuajse e pakalueshme!

Ne nje interviste per tv Korca kryetari i Bashkise se Maliqit Gezim Topçiu pranon gjendjen e rruges dhe fajeson mjetet e tonazhit te rende te cilat punojne per ndertimin e Hidrocentralit.

https://www.youtube.com/watch?v=6D0Bq2YFKPo&feature=share

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj