Siguria e mishit, AKU kontrolle në Elbasan dhe në Korçë

0
590

Mungesa e kushteve në thertore, ka nxjerre në terren grupin e punës së AKU-së në Elbasan për të inspektuar e gjobitur thertoret, të cilat nuk plotësojnë kushtet higjeno sanitare.

Sipas Fatmir Onuzit, vlera e gjobës është 100 000 mije leke dhe ne rast se përsëritet, sekuestrohet malli.

Edhe ne Korçe ka pasur probleme sa i takon kushteve higjeno sanitare ne pikat e therjes se bagëtive dhe tregtimit te mishit.

Ndërkohë grupet e kontrollit do vijojnë të jenë në terren sipas udhëzimit nga Ministria e Bujqësisë.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj