Skënderbeu Starton Javën Anti – Flamurtar

0
200

Me nje organikë të plotë trajneri Daja ka filluar stërvitjet e veta në Korçë .Pas më shumë se një muaj korçarët janë rikëthyer në “strofullën “ e tyre . Styërvitja e sotme ka qënë e një grupi të plotë ku është punuar sin ë aspektin fizik ashtu edhe në atë taktik . Binte në sy fakti se të gjithë futbollistët ishin gati për të përballuar stërvitjen , por edhe të gatëshëm për tu përballur ditën e premte me Flamurtarin .Një takim I dy ekipeve të vendit të parë dhe të dytë , por që korçarët kanë diferencë prej tetë pikësh .Në qoftë se do të fitohet , atëhere Skënderbeu e ka “vrarë “ kampionatin dhe të gjithë të tjerët duhet të mos mendojnë më për të rivalizuar korçarët dhe për ti kërcënuar titullin .

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj