ZHVILLOHET NË KORÇË DITA E MIQËSISË SË GAZETARËVE

0
246

Për dy ditë me radhë, në qytetin e Korçës, takohen gazetarët nga mbarë vendi. Nisma e Unionit të Gazetarëve të Shqipërisë kjo, e ndërmarë prej vitesh nga kreu i degës së Unionit Elbasan Besim Dybeli. Qyteti i Korçës, është zgjedhur në këtë tur të “Ditëve të Miqësisë” të gazetarëve, si një nga qendrat kulturore dhe historike të vendit.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj